Forlomme med 2MOVE

Virksomheden VEO er netop flyttet ind i nye lokaler på Østerbro. Vi gav dem en forlomme, så de kunne springe køen over og få de attraktive lokaler, som de bestemt ikke var de eneste, der jagtede.

Udtrykket “en forlomme” får de fleste til at tænke på køen i Netto, kantinen eller lignende, hvor en venlig sjæl sørger for, man ikke skal starte helt nede bagerst for at nå frem til målet.

Men hvordan giver man en virksomhed sådan én?

Case: VEO

Vi har netop haft en glimrende case, der kan illustrere forlomme-princippet hos 2MOVE. Virksomheden VEO ringede til os. VEO laver intelligente kameraer, som kan optage foldboldkampe uden en kameramand. Firmaet er i kraftig vækst, havde brug for nye rammer og kom til os, fordi de var i tvivl om, hvad der var det bedste move for dem i forhold til et nyt kontor.

Vi satte os ned sammen, afdækkede behov, kiggede ind i processer, strategi og økonomi – og blev helt klare på ønskerne til det fremtidige kontor. Derefter gik vi i gang med at afsøge markedet og fandt frem til et godt match. Da vi kom i dialog med udlejer, viste det sig desværre, at han var ret langt henne i en proces med en anden lejer.

Det betaler sig at være velforberedt

Og her er det forlommen kommer ind i billedet. Fordi vi på vegne af VEO kunne vise ham, at der var styr på ønsker, krav og økonomi, lod han simpelthen VEO komme frem til forhandlingsbordet foran andre potentielle lejere. Det gav nemlig ham en tryghed som udlejer, at der var en virksomhed på den anden side af bordet, der havde gjort sit hjemmearbejde ordentligt, havde styr på økonomien og derfor var klar til at skrive under ret hurtigt.

Man kan altså kvalificere sig selv som det bedste bud på en lejer ved at være velforberedt og klar i spyttet, og det endte med, at vi havde en ekstremt kort proces med VEOs nye lejemål.

Der er nogen, der synes, det er snyd med forlommer, og det kan godt være, det er lidt træls nede i Netto. Men forlomme-princippet hos 2MOVE handler ikke om snyd, men om at være velforberedt, skarp og dermed en attraktiv lejer. Og lige dér er der ingen smutvej eller nemme løsninger. Det er faktisk noget, der skal knokles for – og det er det, vi kan hjælpe jer med.

Fulgt til dørs af Wallnut

VEO blev fulgt helt til dørs af vores samarbejdspartner, Wallnut Design Studio, der rykkede ekstremt hurtigt og indrettede det nye kontor hen over sommeren. Læs mere om Wallnut her. 

Læs om, hvordan vi afsøger markedet for lejemål uden om portalerne … på cykel