Uafhængig rådgiving

Hos 2MOVE ser vi lokaler i et strategisk perspektiv og som en aktiv “driver” til at understøtte virksomhedens strategi. Kontoret kan nemlig bruges til at vise jeres retning.

Hos 2MOVE vil vi skabe værdi for virksomheden før, under og efter den forandringsproces, I skal igennem, hvis virksomheden skal finde nyt kontor eller optimere det nuværende.

For mange vidensvirksomheder manifesterer huslejen sig ofte som en meget stor procentdel af udgifterne. Som regel er det den største omkostning næstefter lønninger. Og det er derfor naturligt at have et økonomisk fokus, når der skal forhandles lejekontrakt. Flere og flere virksomheder har også indset, at der er mulighed for at stille spørgsmålstegn ved det eksisterende lejemål og de heraf forbundne omkostninger.

Godt kontor = høj produktivitet

Et andet perspektiv på økonomien i lokalerne er, at glade medarbejdere yder bedre. Folk, der har det godt på arbejdspladsen, tjener flere penge til den. Det er rimelig simpelt: Medarbejdernes velbefindende betyder meget for deres produktivitet.

Vi bruger ⅓ af livet på arbejdet, og 2MOVEs fokus er at skabe gode vilkår for medarbejderne ved at finde de bedst mulige rammer til den pågældende virksomhed.

Tenant rep only

Fordi kontoret ikke bare er et tilfældigt opholdssted er det også vigtigt at have nogle rådgivere, der ser kontoret som forlængelsen af jeres virksomhed. Og nogle, der altid taler jeres sag – uafhængigt af markedsstrukturer og -interesser.

Det var på den baggrund, 2MOVE opstod. Vi syntes, det danske marked for erhvervslejemål  skulle have en seriøs og uafhængig rådgiver, der altid kun repræsenterer lejer. I udlandet har fænomenet eksisteret længe, og vi har også udenlandske virksomheder som kunder. De forventer at blive repræsenteret professionelt og uvildigt i forhold til deres erhvervslejemål i Danmark. På engelsk kalder man sådan nogle som os “tenant rep only”.

På dansk kalder vi os for uafhængige rådgivere, og vi er de eneste på det danske marked, der er helt uafhængige af udlejere. Vi har ingen dobbeltroller, når vi rådgiver store og små virksomheder om at finde nye lokaler eller genforhandle kontrakten på det eksisterende kontor.

Klik her og læs mere om alle vores ydelser …