NYT KONTOR I UDLANDET

Hjælp til kontor i udlandet:

Flere og flere danske virksomheder jagter international vækst og etablerer kontorer i større byer uden for Danmark. Men medmindre man har et unikt lokalkendskab, kan det være en stor og uoverskuelig opgave at finde virksomhedens fremtidige kontor i en ny by og på et nyt sprog.

Det gælder både i forhold til at finde de mest attraktive lokationer, men også i forhold til prissætning, regler, forhandling af lejekontrakt, mm. Det kræver typisk professionelle rådgivere, der kan følger processen tæt hele vejen i mål.

Hos RIGHTSIZE samarbejder vi med uafhængige partnere på en række udenlandske markeder. Så her kan vi på samme måde som i Danmark hjælpe vores kunder med at afsøge markedet og finde de helt rigtige rammer for virksomhedens udenlandske kontor. Altid med afsæt i netop jeres behov, kulturen og så det passer til både vision og økonomi.

Kort fortalt, RIGHTSIZE er jeres kompas til den bedste kontorløsning, uanset hvor i verden I er
på vej til. Vi hjælper jer hele vejen i mål, så den nye opstart i udlandet bliver
så problemfri som muligt og med de helt rigtige rammer.

Så leder I efter et internationalt kontor, så tøv ikke med at tage fat i os. I øjeblikket hjælper vi bl.a. danske kunder trygt på vej til at finde kontor i Skandinavien, Berlin, Hamborg, London, Madrid, Milano og Lissabon.

Også i udlandet er der konkurrence om talenterne

Fælles for de af vores kunder, der sigter mod udenlandske markeder er, at de kæmper for at tiltrække de bedste talenter.

Konkurrencen om talenter har aldrig været større end i dag. Og her er kontoret blevet et væsentligt parameter i rekrutteringen. Kontoret skal nemlig rumme de nye krav, som medarbejdere – også internationale stiller i dag. Det gælder alt fra fleksibilitet i arbejdsdagen til virtuelle muligheder og naturligvis den helt rigtige lokation.

Hos RIGHTSIZE udnytter vi data til at hjælpe virksomheder med at optimere, forny og forandre kontormiljøet. Det sker ud fra vores RIGHTSIZE KONTORVISION – en datadrevet metode, hvor vi med fokus på ”People – Space – Value” udvikler jeres fremtidige kontorvision i detaljer.

Den databaserede tilgang gør, at vi meget præcist kortlægger jeres fundament for fremtidens effektive arbejdsplads og kontormiljø – altid med fokus på hver enkelt virksomhed og de ansattes særegne behov. Med vores digitale værktøjer måler vi både på de bløde værdier og på de hårde faktorer, der spiller ind på udviklingen af et kontormiljø, der matcher kulturen og forretningen optimalt.

At få virksomhedens særlige kultur og DNA overført til de internationale medarbejdere kan være en svær øvelse. Men vores erfaring er, at en databaseret tilgang sikrer, at kulturen også på udenlandske kontorer hurtigere kommer til at matche virksomhedens kultur og DNA.

Med RIGHTSIZE som rådgiver i udlandet er I sikret:

 • Opstartsmøde og behovsanalyse
 • Udarbejdelse af søgebrev, hvor det officielle og uofficielle marked undersøges
 • Overblik og sammenligning af lejemålene i forhold til økonomi og muligheder via benchmarks og
  balance scorecards
 • Udvælgelse af 5-6 relevante lejemål til yderligere kvalificering, besigtigelse og dialog med
  ejendomsbesidder
 • Beslutningsmøde med benchmark efter besigtigelse angående udvælgelse af 1-2 lejemål.

Forhandling af lejekontrakt i udlandet:

 • Uanset om det er jeres eksisterende eller en ny lejekontrakt, der skal forhandles på plads, er vores
  fokus at sikre optimale betingelser og en sund økonom.

Vores tilbud om forhandling af lejekontrakt i udlandet omfatter typisk:

 • Kommerciel forhandling af hovedvilkår på 2 udvalgte lejemål.
 • Kommerciel forhandling af lejekontrakten inkl. bilag på 1 lejemål.
 • Ekstern juridisk bistand fra lokal advokat er inkluderet i vores proces.

Book os til et uforpligtende møde, hvis
du vil høre mere om hvordan  vi kan
hjælpe dig i udlandet.