Og hvad betyder det så? Det betyder, at vi udelukkende repræsenterer erhvervslejere – ingen udlejere eller mæglere. Vi er derfor et hundrede procent objektive og konfliktfrie og det har vi været, lige siden vi startede rejsen tilbage i 2014. Sagt med andre ord – RIGHTSIZE hjælper din virksomhed med at skabe en stærkere sammenhæng mellem forretning, værdier, kultur, medarbejdere og virksomhedens fysiske rammer.

 

 

LOCUS DESIGN ER NU EN DEL AF RIGHTSIZE

LOCUS DESIGN er specialiseret i rådgivning og udvikling af scenarier for ny og optimeret arbejdspladsindretning – altid med afsæt i hver enkelt virksomheds organisatoriske mål og medarbejdernes behov. Og med LOCUS DESIGN som en del af RIGHTSIZE samler vi nu flere kompetencer in-house, så vi i endnu højere grad kan fortsætte med at levere visionær, ambitiøs og uafhængig rådgivning til virksomheder og organisationer, der ønsker at skabe fremtidens attraktive arbejdspladser. LÆS MERE HER!

BALANCE I MARKEDET – LEJERS RÅDGIVER

RIGHTSIZE kom til verden med ét bestemt ønske. Ønsket om, at skabe balance i et ejendomsmarked, der i høj grad er kendetegnet og tynget af udlejers ønsker og behov. Siden opstarten i 2014 har det været vores mission at sikre, at det er lejers ønsker og behov, der kommer i første række. Vi har ingen lejemål i kommission eller bliver betalt for at udleje en bestemt portefølje. Istedet ser vi på jeres specifikke case og analyserer jeres behov. Ud fra dette finder vi den mest optimale løsning for jer om det er en søgning efter nyt kontor, genforhandling af eksisterende lejemål eller noget helt tredje. Kort fortalt er vi jeres løftestang og kompas til den bedste beslutning.

HANDLEKRAFTIGE, PROAKTIVE OG LIGEFREMME

For at kunne sikre, at I tager den rigtige beslutning i forhold til jeres kontor, er det en del af vores DNA at være ligefremme og ærlige. I får tingene råt for usødet – både de gode og udfordrende nyheder. Vi sørger samtidig for at drive processen fremad med vores viden, kreative og proaktive arbejdsmetoder. Vi arbejder derfor også hele tiden på at udvikle os med teknologiske værktøjer som VR og workspace tracking. Alt sammen med et smil på læben og godt humør – gode relationer er en stor del af vores arbejde, både når det kommer til vores kunder og kollegaer men også vores samarbejdspartnere i branchen.

VI SAMARBEJDER MED DE SKARPESTE PARTNERE

Vi sætter en ære i at følge jer helt på plads i kontoret. Derfor har vi gennem tiden opbygget et netværk af skarpe samarbejdspartnere, som vi har tillid til og varmt kan anbefale. Vi har arbejdet med dem mange gange og gør det gerne igen.

Se vores samarbejdspartnere her!

VI TILBYDER DIG

Højt til loftet og vakse kollegaer. Hos RIGHTSIZE kan vi lide at lade os udfordre, og vi holder et højt fagligt niveau, så vi sikrer, at kvaliteten af vores arbejde er i top. Vi er åbensindede, har frie rammer, og på kontoret holder vi en uformel omgangstone med respekt for hinanden og vores kunder. Vi har det sjovt, og vores kontor er et sted, vi har lyst at være. Vi holder til i Sankt Gertruds Stræde lige ved Nørreport Station på fjerde sal i en gammel lejlighed med brændeovn og udsigt over Københavns tage – så vi kan både prale af hygge og central placering.

Læs mere her!