Gentænkningen af kontoret skal understøtte trivsel og konkurrencekraft

 

De fleste vidste godt, vi kunne mødes virtuelt før corona ramte. Men kun early adopters og start-ups havde sat den virtuelle organisation i system. Det har ændret sig på rekordtid under corona. Imidlertid har Corona også vist, at mens effektiviteten kan løftes med virtuelt samarbejde, så går det tit modsat med nytænkning og medarbejdertrivsel. Derfor skal de besparelser på kontorbudgettet, som new ways of working åbner op for, planlægges klogt.

Kort sagt: Rightsizing af kontoret skal ske med et skarpt blik for, hvordan de fysiske rammer optimalt understøtter udviklingen, trivsel og konkurrencekraft.

Rightsize med RIGHTSIZE:

Der findes ikke én gylden løsning for Rightsizing. Virksomheder og kulturer er vidt forskellige. Det samme er behov og krav til fremtidens kontor. Dette skal gentænkningen af kontoret som kulturbærende udviklingscentrum tage højde for. Skal corona-effektiviteten leve videre, må kontoret gentænkes omkring de ansatte, deres adfærd og de aktiviteter, de udfører i løbet af dagen. Men ved at prioritere samarbejde, innovation, idéer og engagement står virksomhedsledere lige nu med en unik mulighed for forme arbejdsmiljøet 2.0 for medarbejderne.

Hos RIGHTSIZE er vi udelukkende på lejers side og hjælper alle typer af virksomheder med at skabe et miljø, der både er økonomisk fordelagtigt og bedst egnet til medarbejderne. Et miljø, hvor virksomhedskultur og forretning blomstrer i et frit flow mellem den fysiske og virtuelle verden.

Vi er naturligvis også klar til at hjælpe dig godt på vej mod ”Arbejdsmiljø 2.0”.