Indvielse hos Poul Schmidt/Kammeradvokaten

 

Forleden var vi på besøg på Kalvebod Brygge til indvielse af Poul Schmith/Kammeradvokaten‘s nye flotte kontorlokaler, som nu huser virksomhedens 600 medarbejdere.

RIGHTSIZE har hjulpet med søge- og forhandlingsprocessen, og fandt vha. netværk den nye ejendom, som har en fortid som DSB’s tidligere godshotel.

Poul Schmidt var med på at bruge VR og akustiksimuleringen som beslutningsværktøj i forbindelse med deres nye domicil. Det kræver modige og innovative kunder, hvis man vil bruge VR, fordi det er en ny og anderledes måde at arbejde på. Men det har vist sig at give vores kunder et unikt værktøj til at træffe beslutninger på et meget mere sikkert grundlag end hidtil, og Poul Schmidt er et godt eksempel på en innovativ og moderne virksomhed, der tør gå den digitale vej – også som alternativ i beslutningsprocesser.

Ejendommen er nu blevet gennemrenoveret og fremstår med moderne kontormiljøer og mødefaciliteter, der kan understøtte nye måder at arbejde på, både virtuelt og fysisk, og danne rammen om fremtidens innovative advokathus.

SE FLERE BILLEDER FRA KONTORET HER: https://www.linkedin.com/indvielsekammeradvokaten