Nye regler for hjemmearbejde på plads

 

Nye regler for hjemmearbejdspladsen!

Før pandemien var det for mange helt nyt at arbejde hjemmefra. I mangel af bedre blev spisebordet konverteret til arbejdsstation, ofte til deling med resten af familien. Efterhånden som pandemien trak ud, valgte flere og flere virksomheder at stille ergonomisk udstyr til rådighed i hjemmet, specielt for udsatte medarbejdere. Nu hvor vi forhåbentlig kan se enden på pandemien, viser APV’er og trivselsmålinger imidlertid, at øget fleksibilitet og dermed mulighed for mere hjemmearbejde har en mærkbar positiv effekt for den generelle medarbejdertilfredshed. Rigtig mange oplever at det er nemmere at få dagligdagen til at hænge sammen når man også har mulighed for at arbejde hjemmefra.

Der er fra politisk hold nu bred opbakning til nye regler for arbejdsmarkedet fremadrettet i den nye post-corona virkelighed. Virksomheder oplever at arbejdspladsens fysiske rammer skal justeres for at favne og understøtte det nye mix af arbejdspladsmodeller. Men hvordan opnås afklaring på hvad løsningen er for netop din virksomhed – hvad er dine medarbejderes individuelle og kollektive behov, og hvordan afstemmes de med virksomhedens behov?

Gennem vores digitaliserede RIGHTSIZE proces afdækker vi bl.a. hvad arbejdet består af, hvor det udføres mest effektivt, og hvilke elementer der er nødvendige for at understøtte medarbejderne på bedste måde – både på kontoret og på hjemmearbejdspladsen.

Her kan du læse om de sidste nye regler for hjemmearbejdspladsen.