WE LOVE

Hvem er 2MOVE? 

Vi er Danmarks eneste Independent Workspace Advisors

Og hvad betyder det så? Det betyder at vi udelukkende repræsenterer erhvervslejere - ingen udlejere eller mæglere. Vi er derfor et hundrede procent objektive og konfliktfrie og det har vi været, lige siden vi startede rejsen tilbage i 2014. Læs mere om vores historie og kerneværdier nedenfor...
Image

BALANCE I MARKEDET - lejers rådgiver

2MOVE kom til verden med ét bestemt ønske. Ønsket om, at skabe balance i et ejendomsmarked, der i høj grad er kendetegnet og tynget af udlejers ønsker og behov. Siden opstarten i 2014 har det været vores mision at sikre, at det er lejers ønsker og behov, der kommer i første række. Vi har ingen lejemål i kommission eller bliver betalt for at udleje en bestemt portefølje. Istedet ser vi på jeres specifikke case og analyserer jeres behov. Ud fra dette finder vi den mest optimale løsning for jer om det er en søgning efter nyt kontor, genforhandling af eksisterende lejemål eller noget helt tredje. Kort fortalt er vi jeres løfte stang og kampas til den bedste beslutning. 

HAndlekraftige, proaktive og ligefremme

For at kunne sikre, at I tager den rigtige beslutning i forhold til jeres kontor er det en del af vores DNA at være ligefremme og ærlige. I får tingene råt for usødet - både de gode og udorfrende nyheder. Vi sørger samtidig for at drive processen fremad med vores viden, kreative og proaktive arbejdsmetoder. Vi arbejder derfor også hele tiden på at udvikle os med teknologiske værktøjer som VR og workspace tracking. Alt sammen med et smil på læben og godt humør - gode relationer er en stor del af vores arbejde, både når det kommer til vores kunder og kollegaer men også vores samarbejdspartnere i branchen.  

Image