Vækstkometen VEO rykker til nyt hovedkontor “det havde vi aldrig selv fået igennem”

 

Med RIGHTSIZEs unikke indsigt i både det søgbare og det usynlige off-market er det lykkes for hurtigt voksende VEO at finde deres nye, globale hovedkontor i København. Veo, der på få år er vokset til flere end 100 medarbejdere, rykker nemlig snart ind i det tidligere Lauritz.com-lager på Rovsinggade på Nørrebro i København.

”Det helt afgørende for os er at have en rådgiver, der forstår vores brand og ønsker i deres search-arbejde. RIGHTSIZE ligger inde med alle de data og indsigter, der skal til for at træffe en så vigtig strategisk beslutning, som det jo er at flytte hovedkontor. Vi rykker nu ind i en bygning, vi aldrig selv ville have fundet eller overvejet, men som er nærmest perfekt”, forklarer Veo CO-founder og CEO Henrik Teisbæk.

Veo vokser hurtigt og søgte et nyt hovedkontor med plads til at skalere fra 100 til over 300 medarbejdere i de næste 3-4 år. Den proces har RIGHTSIZE drevet fra dag ét – lige fra det at scanne markedet for muligheder til at planlægge fremvisninger, tage dialogen med udlejere og entreprenører – og senere rådgive Veo i kontraktforhandlinger.

”Med RIGHTSIZEs hjælp har vi fået en yderst fleksibel kontrakt på plads, som tilgodeser alle vores ønsker og samtidig også fået udlejer med på vores vilde planer. Deres store erfaring med forhandling af lejekontrakter gør, at de har fået nogle betingelser igennem, som vi ikke selv ville have været i stand til,” forklarer Henrik Teisbæk.

VEO udvikler avancerede, intelligente sportskameraer. Noget, der bl.a. har fået Manchester United, AC Milan og flere andre prominente sportsklubber til at skrive sig på kundelisten.

Og når Veo flytter til Nørrebro, er den rå lagerbygning totalombygget til globalt hovedkontor, produktion og udviklingslaboratorie – utraditionelle og fremtidssikre rammer med plads til vild vækst. Og så er der endda blevet plads til en indendørs fodboldbane – helt i tråd med virksomhedens sportslige DNA.

”RIGHTSIZE’s store erfaring med forhandling af lejekontrakter gør, at de har fået nogle betingelser igennem, som vi aldrig selv ville have været i stand til” – CEO og CO-founder i Veo, Henrik Teisbæk.

RIGHTSIZE ønsker VEO held og lykke i de nye lokaler!