Visionary workspace

Her hos RIGHTSIZE oplever vi, at kontoret har fået en hel ny værdi for virksomhederne. Hvor det med et lækkert, velplaceret og velfungerende kontor en gang var ‘nice to have’ er det nu ‘need to have’.

For flere og flere virksomheder er den største og forretningskritiske udfordring at tiltrække og fastholde de helt rigtige, kvalificerede medarbejdere. Og det er her, kontoret kommer ind i billedet. Nogle gange er det måske stadig et spørgsmål om at smække en stor nok løncheck på bordet, men faktisk er kontoret også et vigtigt parameter for mange, der står foran et jobskifte.

Kontoret afspejler firmaets DNA

Et attraktivt kontor er et kontor, der skaber rammen om virksomhedens unikke identitet og bliver det rum, hvor de skarpeste medarbejdere i branchen samles og yder deres bedste. Og det er det, mange af vores kunder søger: Et spændende kontor, der afspejler virksomheden identitet og som fungerer som magnet, når der skal tiltrækkes talenter til forretningen.

Visionen fører til nyt kontor

Når vi skal finde nye lokaler til en virksomhed, interviewer vi ledelsen og andre nøglepersoner for at danne en vision for det nye kontor; en vision, der ligger i forlængelse af virksomhedens strategi og mission. På den måde kan vi finde de rammer, der understøtter virksomhedens strategiske bevægelse og skaber en fælles forståelse fra starten for, hvordan forandringen skal ske og på hvilken baggrund. Hvis visionen er klar, er det nemt at finde det rigtige kontor.

Pleo på plads i nye rammer

Senest har vi hjulpet fintech-virksomheden Pleo med at finde deres nye headquarter. Visionen var at finde et lokale, hvor der kunne skabes en hjemlig stemning med store fællesarealer, stort køkken, plads til kreativitet og leg og uformelle arbejdsmetoder og -gange.

Der er 24 forskellige nationaliteter i virksomheden, for Pleo henter talenter fra hele verden, og fordi der er mange kulturer under ét tag og folk, der i øvrigt også sidder fysisk placeret andre steder på kloden, skulle arbejdspladsen også indrettes på de betingelser.

Off market-kontor på Sortedam Dossering

Fordi visionen var klar, stod det også klart, hvilket lokale vi ville gå efter til Pleo. Vi havde hørt en lille fugl i vores netværk synge om, at der fandtes nogle lokaler off market, der præcist passede til Pleos vision og behov. De egnede lokaler på Sortedam Dossering blev ledige, og vi kunne med det samme se, at det var her, Pleo kunne få deres digitale legeplads og hjemlige hygge med plads til alle Pleo-familiens medlemmer.

Lokaleportaler er ikke altid nok

25 % af vores søgeopgaver finder faktisk sted off market – altså på det marked for erhvervslejemål, der aldrig når frem til portalerne, og det er et faktum, at steder med kant og fantasi skifter ofte hænder i skyggesiden, og det kræver et godt netværk og fingeren på pulsen at få fat i dem. Og en god vision at vide, at firmaet passer ind i dem.

Læs mere om, hvordan vi finder lokalerne off market her ….

Læs her om Pleos måde at arbejde på …