MERE OM SØGNING

Vi har et stort netværk af lejere og ejendomsaktører i både det officielle og uofficielle marked for erhvervslokaler. Vi har altså alle de bedste kort på hånden i forhold til at finde de helt rigtige rammer til lige netop jeres virksomhed.  Også lokaler, der ikke er landet på markedet endnu.

Vi har bla. hjulpet

SØGNING

Vi bruger vores store netværk i markedet til at finde de bedst mulige kontorer til jer – ofte lokaler, der aldrig når frem til de officielle portaler.

2MOVE vurderer potentielle lokaler ud fra de parametre, vi i fællesskab har analyseret os frem til.

Vi kvalificerer mulighederne og samler dem i et quick view-overblik. På den måde kan I let og overskueligt sammenligne de udvalgte lokaler i forhold til de parametre, der er vigtige for lige netop jeres virksomhed. Det kunne være besparelser på husleje eller noget helt lavpraktisk som afstand til S-togsstation og kaffebar.

Overblikket er et værdifuldt redskab for virksomheden, uanset om I vælger at blive boende og derfor skal forhandle med eksisterende lejer. Hvis I vælger at flytte til nye lokaler, får I et tydeligt overblik over jeres mulighed

DET USYNLIGE MARKED 

I får adgang til vores database med lejemål, der endnu ikke har ramt markedet. Ligesom boligmarkedet sker handlerne af de fedeste og bedste lejligheder inden de overhovedet rammer markedet. Det samme gælder kontorlokaler. Vi ved hvad der rykker sig på markedet, hvad og hvem der rykker sig.

Product feature icon

VISIONDANNELSE FOR KONTORET

Få tydeliggjort visionen for kontoret og opnå det fulde potentiale.
Product feature icon

EKSEKVERING AF STRATEGIEN

Den sikre vej til resultater af høj kvalitet og nyttig rådgivning, uden svinger i valsen.

Product feature icon

OPTIMERING AF KONTORET

Opnå et kontor der er på sit optimum og skaber succes – ikke kun i dag, men også i fremtiden.