Kammeradvokaten skaber fremtidens innovative advokathus i samarbejde med RIGHTSIZE

 

Efter mange år fordelt på flere forskellige adresser i København bliver Poul Schmith/Kammeradvokaten fra i dag samlet på Kalvebod Brygge 32 og fastholder dermed den bynære placering tæt på mange af firmaets kunder. Det nye domicil har en fortid som DSB’s tidligere godshotel og er nu blevet gennemrenoveret og fremstår med moderne kontormiljøer og mødefaciliteter, der kan understøtte nye måder at arbejde på, både virtuelt og fysisk, og danne rammen om fremtidens innovative advokathus.

“Der er ingen tvivl om, at vi med vores nye domicil flytter nogle grænser. Ambitionen har været at skabe et levende hus med højt til loftet, hvor vi har brudt med den klassiske kontorindretning og får meget bedre rammer for samarbejde og videndeling, både internt og i forhold til vores kunder,” udtaler Managing Partner Jens Bødtcher-Hansen.

Undervejs i processen fik Kammeradvokaten, i samarbejde med RIGHTSIZE, hjælp af virtual reality til at tage afgørende beslutninger i forbindelse med kontoret. Værktøjet var blandt andet vigtigt i diskussion om hvorvidt der skulle være storrum eller små kontorer.

Det er klart, det kræver modige og innovative kunder, hvis man vil bruge virtual reality, fordi det er en ny og anderledes måde at arbejde på, og det kan nemt slås hen som et legetøj. Kammeradvokaten gik med på legen og fik en sjov proces med et virkelig godt beslutningsredskab. De traf beslutninger på et mere sikkert grundlag end hidtil, fordi virtual reality gjorde det tydeligt for dem, hvordan kontoret ville komme til at virke. Beslutninger som har været med til at skabe fremtidens innovative advokathus.

Det nye advokathus, som blev fundet i RIGHTSIZEs off-market database, kommer til at huse Kammeradvokatens 600 ansatte.

Stort tillykke til Kammeradvokaten med det nye kontor.