WE LOVE

Hvorfor ikke fortsætte med de skarpeste partnere? 

Vi sætter en ære i at følge jer helt på plads i kontoret 

Derfor har vi gennem tiden opbygget et netværk af skarpe samarbejdspartnere, som vi har tillid til og varmt kan anbefale. Vi har arbejdet med dem mange gange og gør det gerne igen. Læs mere om hvordan de kan hjælpe jer nedenfor …

Proptech Denmark er en forkortelse for Property Technology og det er netop dette, de arbejder mod - at innovere ejendomsbranchen med teknologidrevne platforme og løsninger. Vi støtter op om udviklingen af ejendomsmarkedet og derfor er 2MOVE også founding member af Proptech Danmark. Følg med i udviklingen lige her: 

www.proptechdk.dk

Wallnut er et design studio, der har specialiseret sig i at indrette kontorer. De spaceplanner kreativt og nytænkende og altid med udgangspunkt i virksomhedens DNA. Besøg Wallnuts farverige univers her:

www.wallnut.dk

Good Monday gør jeres arbejdsdag sjovere og nemmere med en office management-platform, der giver fuld kontrol over kontorrelaterede services på ét enkelt site. Good Monday passer kontoret, mens I passer jeres arbejde! Læs mere her:

www.goodmonday.io

Stykka laver både specialfremstillede møbler og inventar i deres 3D-printer. De er også specialister i at visualisere nuværende eller fremtidige kontorer ved hjælp af virtual reality og er førende i alle discipliner inden for det digitale kontor. Læs mere her:

www.stykka.com

Awe er byens bedste til at trylle med lyd. Ved hjælp af et 3D audio-system skaber Awe lydsimuleringer, der gør det muligt at få en oplevelse af hvordan jeres fremtidige kontor lyder og på den baggrund tage kvalificerede beslutninger i forhold til indretning. Læs meget mere her:

www.theawe.dk

Ejendomstorvet er portalen, der samler en stor del af ejendomsmarkedet. Hvis du selv vil browse nettet for kontorer eller kontorhoteller, kan du besøge portalen her:

www.ejendomstorvet.dk