Off market-lokalesøgning … på cykel!

Når der er opsving i samfundet og gang i hjulene ude på arbejdspladserne, ansætter virksomhederne flere mennesker, og der skal skaffes nyt kontorareal.

Dermed er der også gang i hjulene hos RIGHTSIZE, hvor vi i øjeblikket kan konstatere, at der er stigende efterspørgsel på kontorer fra virksomheder, der vokser. Og selvom vi oplever, at det primært er kolleger, fleksibilitet og spændende arbejdsopgaver, der driver arbejdsglæden, så er kontoret også et vigtigt parameter for mange virksomheder.

War for talent

Vi oplever oftere og oftere, at især virksomhederne med over 50 ansatte i højere grad end tidligere bruger lokaler og location som en brik i spillet om at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere. Navnlig handler det om fastholdelse af nøglemedarbejdere. Der er war for talent derude!

Lokaler under radaren

Hos os er der en stigende efterspørgsel på lokaler, der ikke nødvendigvis findes på søgedatabaserne, og vi kan se, at de rigtig fede lokaler ofte skifter hænder i skyggesiden af ejendomsmarkedet. Faktisk finder og formidler vi omkring en fjerdedel af lokalerne off market.

Ligesom ingen rigtig gider at spise det æble, der har ligget lidt længe i frugtskålen, er de lokaler, der har ligget på portalerne i lang tid, ikke lige så attraktive som dem, vi kan finde off-market til vores kunder. De vil helst have noget, der er specielt og nyt – og gerne ukendt for andre.

Firmacykel til byens sweet spots

Vi har et stort netværk, vi trækker på for at finde frem til de hemmelige, sjove og attraktive off market-lokaler. Men ud over at ringe rundt, maile og mødes med vores forbindelser, så cykler vi også. Vi starter ganske enkelt firmacyklen op og kører rundt til byens sweet spots og kontakter de virksomheder, der allerede bor på adressen.

Cykelhjul og samfundshjul

Gang i hjulene ude i samfundet betyder altså også gang i cykelhjulene hos RIGHTSIZE. Tit har vi et visitkort eller en ny mulighed med hjem i cykeltasken.

Og så skulle det i øvrigt også være så sundt med den der friske luft.

Hør mere om off market-lejemål – ring til Jacob på +45 29 20 90 65 eller send en mail til jg@rightsize.dk

Læs mere om os her …