LYT, FORSTÅ, PLANLÆG OG HANDL

Med WorkNavigationTM og SpaceProTM har det aldrig været nemmere og hurtigere at indsamle data.

Vi tilbyder en effektiv og præcis måde at indsamle og håndtere store mængder data – og ikke mindst at gøre den tilgængelig i et letforståeligt format. Vores interaktive arbejdsplads evaluering indbefatter:

  • Modulopbyggede og fleksible komponenter, der kan til passes og skræddersys til virksomhedens specifikke behov
  • At der lyttes omhyggeligt og at der stilles de rigtige spørgsmål
  • Et direkte link mellem adfærd, mobilitet og trivsel på den ene side, og de givne rummelige præmisser på den anden.
  • Høj deltagelsesgrad og optimal datanøjagtighed
  • Beskyttelse af fortrolige personlige oplysninger – vi er 100% afstemt med de gældende GDPR regler.

Analyse af data kan være komplekst og tidskrævende. Med vores brugervenlige og onlinetilgængelige dashboards, der giver øjeblikkelig indsigt, er de dage forbi.
Nu kan du trække specifikke elementer frem, kombinere dem med andre, og på den måde skabe overblik og drage konklusioner. Du kan udfordre den indsamlede data i interaktive workshops, hvor det bliver enklere at indgå i drøftelser når vi VED og ikke FORMODER hvad folk siger og mener.

Når du forstår medarbejdernes arbejdsstil og behov, kan du lægge en plan for hvordan de bedst understøttes og eliminere eventuelle forhindringerer, så alle kan deltage og
bidrage med deres fulde potentiale. Brug WorkNavigator™ indsigt i arbejdsrytmer, kultur eller blokeringer i miljøet til at drive de indgreb, der vil forbedre arbejdet. På baggrund af den individuelle arbejdsstil og mobilitetspræferencer, skaber du scenarier som SpacePro™ på få minutter kombinerer og genererer et smart, komplet og dynamisk pladsprogram til dit arbejdsmiljø.

Udfør din plan med assistance fra RIGHTSIZE – vores stadigt voksende økosystem af specialister er her for at hjælpe med at få arbejdet til at fungere for dig.

Det kræver gentagelse at gøre organisationer i stand til løbende at tilpasse arbejdspladser til individer i stadig udvikling. Ved blot at gentage trin 1 til 4 gør vi det muligt at bevare forståelsen for nutiden og sørge for at vi bedre og hurtigere kan tilpasse os en konstant udviklende fremtid.

Læs mere om vores kontorvision/RIGHTSIZE HER

Book os til et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår potentielle gevinster ved at bruge WorkNavigatorTM og SpaceProTM.