DESIGN OG SPACEPLANNING

Det er ingen hemmelighed, at en velgennemtænkt indretning af kontoret påvirker kultur, trivsel og produktivitet i en positiv retning. Samtidig skal indretningen afspejle virksomhedens DNA og strategiske mål.

Hos RIGHTSIZE samarbejder vi med en lang række af Danmarks dygtigste indretningsarkitekter, og vi samarbejder selvfølgelig også gerne med eksisterende arkitektteams som Jeres virksomhed anvender.

Vores klare målsætning er altid at bidrage til værdiskabelse med kontormiljøer, der engagerer og inspirerer. Altid med afsæt i jeres virksomheds strategi og kontorvision.

Baseret på interviews med medarbejderne

Det er helt afgørende for virksomheders evne til at omsætte ambitioner, resultater og god medarbejdertrivsel, at man har indsigt i medarbejdernes måde at arbejde på. Herunder hvilke behov og ønsker de har i forhold til at præstere optimalt – både sammen og hver især.

Så for at kunne skabe en optimal og unik spaceplanning, indhenter vi altid data og viden fra hele organisationen. Hos RIGHTSIZE omfatter det, at vi digitalt interviewer alle medarbejdere som grundlag for vores rådgivning. Det giver os nemlig konkret viden om jeres behov, uformelle og formelle netværk og kulturen, som vores SpaceProTM software så kan omsætte i konkrete, visuelle muligheder for kontormiljøet.

Med vores digitale redskab sorterer vi alle de informationer og data vi indsamler via interviews med medarbejderne. På den måde bliver medarbejderinvolvering både praktisk tilgængeligt og overskueligt. Og med SpacePro-softwaren kan vi nemt synliggøre de potentielle ligheder og/eller forskelle, der kan være fra afdeling til afdeling i en virksomhed.

RIGHTSIZEs databaserede tilgang, betyder også, at vi kan identificere værdiskabende relationer internt i virksomheden, som kontormiljøet skal rumme. Lige som vi kan filtrere og kombinere jeres unikke data for derved at skabe virtuelle bud på jeres spaceplanning i vores softwareløsning.

Digitalt interview af medarbejdere Analyse af arbejdsadfærd og aktiviteter Analyse af arbejdssteder for aktiviteter

Med RIGHTSIZE Spaceplanning får du:

  • Stemning/kultur – forslag via moodboards til grundlag for en diskussion om, hvordan jeres kultur, stemning og mål i organisationen kan udtrykkes i formsprog og materialer.
  • Ideoplæg til koncept og indretning (eksisterende eller nyt kontor)
  • Planskitse (spaceplanning) – jeres ønsker og idéer omkring funktion i indretningen præciseres og danner grundlag for projektering og byggeproces.
  • Møbleringsforslag og specifikationer
  • Implementering af planer – vi følger selvfølgelig projektet til dørs. Det er lige fra logistik og tilsyn til kvalitetskontrol og indflytningsrapport.

RIGHTSIZE er med jer hele vejen

Vi er med jer hele vejen og styrer processen fra start til slut. Vi guider og rådgiver om den bedste løsning, så jeres nye kontorvision bliver integreret i den helt rette indretningsplan.

Ikke bare endnu en undersøgelse

Hos RIGHTSIZE anvender vi digitale værktøjer, som er udviklet af vores internationale partner Reworc. Værktøjet Reworc Digital Interview har allerede hjulpet utallige organisationer med at forbedre virksomhedens effektivitet og trivsel via inputs fra hundredtusindvis af medarbejdere.

Book os til et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår potentielle gevinster ved at RIGHTSIZE jeres kontor.