RIGHTSIZE er Danmarks eneste dedikerede lejerrådgiver på erhvervsmarkedet, og vi har en dyb indsigt i det professionelle marked. Derfor kan vi hjælpe jeres virksomhed med finde de helt rette kontorlokaler. Men ikke nok med det. Vi har også stor erfaring med alt fra udvikling af kontorvision, kontraktforhandling, fraflytningsforhandling, indflytningsrapport, spaceplanning samt selve indretning af det nye kontor.

I en hektisk og omskiftelig hverdag kan det være særdeles udfordrende for virksomheder at overskue og få et overblik over de reelle muligheder for at understøtte vækst og organisatorisk trivsel, som det optimale kontor vitterligt rummer. Eksempelvis om man kan optimere det eksisterende kontor, eller om tiden er kommet til, at man skal i markedet for at finde et nyt.

For nogen virksomheder fører det til en total gentænkning af de eksisterende m2, så de bedre matcher de ændrede arbejdsvaner og workflows, som for mange er fulgt med i kølvandet på pandemien. For andre handler det om, at det eksisterende kontorareal skal reduceres, eller at fremtiden ligger i et mindre, men mere skræddersyet lejemål.

Uanset udgangspunktet, så er det forandringer, der kræver, at man kender sine muligheder i eksisterende lejemål og har et solidt indblik i, hvad der findes af alternative kontormuligheder i markedet. Det har vi hos RIGHTSIZE og vi hjælper i dag rigtig mange virksomheder med at skabe klarhed over alle detaljer og netop deres muligheder, når det handler om kontorleje.

De nye tider, hvor virtuelle samarbejdsformer for alvor har vundet indpas, betyder også, at kontorlejemålet rummer et anseeligt, kontant potentiale. Det gælder både for virksomheder, der skal skære i budgettet og for virksomheder, der vokser. Sætter man proaktivt ind for at tilpasse kontorbehovet, viser vores erfaringer, at der er konkrete muligheder for også at forbedre økonomien for kontorlejemålet.

Kortlægning af jeres muligheder

Som de eneste på det danske erhvervslejemarked rådgiver RIGHTSIZE om optimering af kontorudnyttelse. Med hjælp fra avanceret teknologi og datadrevede indsigter kortlægger vi mulighederne for hver enkelt kunde. Det skaber et stærkt beslutningsgrundlag for virksomheder, der overvejer et nyt kontor – eller vil udnytte eksisterende rammer endnu bedre.

Det at finde de bedste lokaler, hvad enten det er et helt klassisk kontordomicil eller mere kreative rammer, kræver specialviden, erfaring og dyb indsigt i markedet for kontorleje.

Ikke mindst fordi det ofte er en uvant og tidskrævende opgave for virksomheder at finde de helt rigtige kontorlokaler ift. specifikke krav, kultur, rekruttering, mm. Mange oplever derfor ofte at stå alene over for de professionelle aktører som mæglere og udlejere – uden reel viden om, hvad deres muligheder faktisk er for at udvikle rammerne for kontoret i en forhandling med udlejer.

Som noget unikt hjælper vi hos RIGHTSIZE virksomheder med at skabe klarhed over alle drømme, kulturhensyn, behov, placering, økonomi, fysiske rammer og funktion for det nye kontor. Et samarbejde med RIGHTSIZE betyder kort sagt, at I er sikret hjælp i alle faser på vejen mod det nye kontorlejemål eller gentænkning af det eksisterende. Som dedikeret lejerrådgiver hjælper vi med alt lige fra det at finde jeres fremtidige kontor og optimere lejekontrakten til det at planlægge og indrette jeres nye kontor.

Virksomheder støder panden mod muren

Rigtig mange virksomheder løber panden mod muren, når de selv indleder jagten på et nyt kontorlejemål. For det første fordi de ikke ved præcis, hvad de leder efter og for det andet, fordi det er en ekstremt tidskrævende opgave.

Derfor ved vi, at det er altafgørende at skabe overblik over hver kundes kontordrømme og tidligt få afdækket de muligheder, der reelt er mht. ledige kontorlejemål. Enten de, der er på markedet eller de, som vi hos RIGHTSIZE ved er på vej til at blive ledige.

RIGHTSIZE har mere end 15 års erfaring med at finde de helt rigtige, nye kontormuligheder for vores kunder. Vi har ikke kun overblik over de kontorlejemål, der er ledige i det synlige marked. Vi har også vores egen off-market-database, der i dag rummer ca. 500.000 hemmelige m2, som er på vej ud på markedet. Ofte er det her, vi finder de unikke og optimale kontorlejemål til vores kunder og RIGHTSIZEs off-market-database har gang på gang været en uvurderlig hjælp for vores kunder med specielle eller særlige ønsker.

Når det helt rigtige kontor er fundet, så hjælper vi også kunder med at indrette de nye m2 til en effektiv arbejdsplads med et kontormiljø, der ganske præcist passer til hver enkelt virksomheds ambitioner og strategi – og ikke mindst de ansattes behov. Det sker med RIGHTSIZEs unikke koncept, som vi kalder RIGHTSIZE.

Med RIGHTSIZE sikrer vi bl.a. medarbejdernes engagement i de fysiske og organisatoriske forandringer, der altid følger med udvælgelsen og indretningen af fremtidens kontor. Vores RIGHTSIZE-koncept tager afsæt i data og indsigter, som vi indsamler gennem digitale interviews med medarbejderne – naturligvis nøje afstemt med de projektrammer ledelsen har opsat.

Alt sammen for på bedste vis og med respekt for kultur og forretning at udarbejde præcise forslag og planer til de helt optimale, fysiske rammer.

Book os til et uforpligtende møde, hvis du vil høre mere om vores Kontraktforhandling og hvordan vi kan hjælpe dig.